• Inloggen

Werken bij

DearNova is opgericht in 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 70 professionals. We helpen bedrijven uit de Nederlandse top 100 als PostNL, KPN en Rabobank met hun online oplossingen. We ondersteunen ze in het volledige traject: van advies en conceptualisatie tot ontwerp, realisatie, hosting en support.

We richten ons erop de interactie met de klanten van onze klanten te verbeteren, of zoals wij dat zeggen: we helpen ze aan meer en betere klanten.

We ontwikkelen met name voor het web maar leveren daarnaast ook mobiele applicaties op. Het merendeel van onze oplossingen ontwikkelen we op basis van Java en .NET, al dan niet met integratie van bestaande producten.

Uitdagend werk

Projecten bij DearNova zullen anders zijn dan je gewend bent. In de markt staan wij bekend als een organisatie die op efficiënte wijze de meest complexe problemen op kan lossen met de nieuwste technieken. Aangezien we voornamelijk voor grote organisaties werken hebben we te maken met zeer complexe omgevingen.

Dat betekent voor onze medewerkers dat de projecten hen iedere keer uitdagen hun grenzen te verleggen en zich te blijven ontwikkelen. Daarom is er gedurende het hele jaar aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Ook werken wij niet met strakke functieomschrijvingen, omdat wij vinden dat die traditionele methode niet past bij onze organisatie. We werken met flexibele ervaringsprofielen die medewerkers de ruimte geven om zich te ontwikkelen in de richting die hen het meeste aanspreekt. Wij geloven namelijk dat medewerkers de beste prestaties leveren als ze doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier in hebben.

Samen met collega’s in een ontspannen werkomgeving aan de slag met uitdagende projecten, daar staat DearNova voor!

Listen, surprise, deliver

Ben jij in staat goed te luisteren naar wat de klant echt wil?
Kun je uitstijgen boven een set requirements door je klant te verrassen met jouw persoonlijke inbreng?
En kun jij leveren wat je belooft? Dan ben je op je plek bij DearNova!
Bekijk onze vacatures, of stuur een open sollicitatie naar vacatures@dearnova.nl en laat je nu door ons verrassen.