Werken bij

DearNova is opgericht in 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 50 professionals. We helpen bedrijven uit de Nederlandse top 100 als PostNL, KPN en Ziggo met hun online oplossingen. We ondersteunen ze in het volledige traject: van advies en conceptualisatie tot ontwerp, realisatie, hosting en support.

We richten ons erop de interactie met de klanten van onze klanten te verbeteren, of zoals wij dat zeggen: we helpen ze aan meer en betere klanten.

We ontwikkelen met name voor het web maar leveren daarnaast ook mobiele applicaties op. Het merendeel van onze oplossingen ontwikkelen we op basis van Java en .NET, al dan niet met integratie van bestaande producten.

Uitdagend werk

Projecten bij DearNova zullen anders zijn dan je gewend bent. In de markt staan wij bekend als een organisatie die op efficiënte wijze de meest complexe problemen op kan lossen met de nieuwste technieken. Aangezien we voornamelijk voor grote organisaties werken hebben we te maken met zeer complexe omgevingen.

Dat betekent voor onze medewerkers dat de projecten hen iedere keer uitdagen hun grenzen te verleggen en zich te blijven ontwikkelen. Daarom is er gedurende het hele jaar aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Ook werken wij niet met strakke functieomschrijvingen, omdat wij vinden dat die traditionele methode niet past bij onze organisatie. We werken met flexibele ervaringsprofielen die medewerkers de ruimte geven om zich te ontwikkelen in de richting die hen het meeste aanspreekt. Wij geloven namelijk dat medewerkers de beste prestaties leveren als ze doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier in hebben.

Samen met collega’s in een ontspannen werkomgeving aan de slag met uitdagende projecten, daar staat DearNova voor!

Inspirerende arbeidsvoorwaarden

Als onderneming zijn we erg succesvol en we vergeten niet dat dit in de eerste plaats te danken is aan onze medewerkers. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat zij meeprofiteren van dit succes. Medewerkers ontvangen daarom maandelijks provisie over de door hen gerealiseerde omzet en een jaarlijkse eindejaarsbonus die gebaseerd is op de behaalde winst. Voor medewerkers die hier al twee jaar werkzaam zijn, is er zelfs de mogelijkheid om door middel van aandelen te participeren in onze onderneming. Zo kunnen zij nog extra profiteren van het succes van DearNova!

Daarnaast krijgen medewerkers alle middelen tot hun beschikking die nodig zijn om hun werk goed uit te voeren. We zijn een innovatief bedrijf en dat zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden: medewerkers krijgen een budget waarmee ze zelf hun hardware, smartphone en lease-auto uit kunnen kiezen.

Ten slotte staan wij juist ook voor de kleine dingen die het werken net even leuker en interessanter maken. Denk aan vijf papadagen voor kersverse vaders, een innovatief kerstgeschenk, met DearNova op wintersport, dagelijks genieten van een verzorgde lunch etcetera!

Listen, surprise, deliver

Ben jij in staat goed te luisteren naar wat de klant echt wil?
Kun je uitstijgen boven een set requirements door je klant te verrassen met jouw persoonlijke inbreng?
En kun jij leveren wat je belooft? Dan ben je op je plek bij DearNova!
Bekijk onze vacatures, of stuur een open sollicitatie naar vacatures@dearnova.nl en laat je nu door ons verrassen.