• Inloggen

Zelfmanagement portalen

In de moderne gezondheidszorg ligt een sterke focus op zelfmanagement en meer regie bij de patiënt. DearNova geeft invulling aan deze marktontwikkeling door samen met Saltro een uitslagenportaal en een tromboseportaal te ontwikkelen, waarmee patiënten meer inzicht en regie krijgen.

Het uitslagenportaal is een middel waarmee patiënten zelfstandig de uitslag van een bloedonderzoek kunnen bekijken. DearNova heeft het portaal ontwikkeld met aan de ene kant oog aan het leveren van verantwoorde zorg door het geschikt maken van de gegevens voor de niet-professionele gebruikers. Aan de andere kant heeft DearNova de technische realisatie uitgevoerd inclusief de gestandaardiseerde koppelingen naar achterliggende laboratoriumsystemen. Het resultaat is een portaal waarmee de zelfstandigheid van patiënten wordt vergroot en tegelijkertijd de huisarts wordt ontlast.

Het door DearNova ontwikkelde tromboseportaal ondersteunt trombosepatiënten op dagelijkse basis bij het beheersen van hun chronische ziekte en het behalen van hun doelstellingen. Het portaal integreert verschillende informatiebronnen en bevat onder andere specifieke informatie zoals de persoonlijke dosering en voorlichting zoals de voorbereiding op een buitenlandse vakantie of medische ingreep.

De focus die DearNova heeft aangebracht op gebruiksvriendelijkheid is van doorslaggevend belang voor het succes.

Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoek en advies zorgverleners ondersteunt bij het bieden van de beste zorg aan patiënten.