• Inloggen

Realisatie online platform met Sitecore

DELA heeft DearNova gevraagd een nieuw online platform te ontwikkelen op basis van Sitecore CMS. Het platform is ontwikkeld als vervanging voor de bestaande DELA website, met aanvraagstraten voor de verschillende DELA producten en een DELA omgeving voor klanten.

Het belang van online diensten neemt toe in de dienstverlening van DELA. Hierbij neemt online een steeds strategischere positie in op zowel verkoop als service. Om de strategische doelstellingen van DELA voor nu en in de toekomst te ondersteunen was het bestaande online platform niet toereikend.

Doelstellingen hierbij waren zowel het ontwikkelen van een toekomstvaste online architectuur als het gebruiksvriendelijk en herbruikbaar ontwikkelen en inrichten van Sitecore CMS. DearNova heeft dit project gerealiseerd overeenkomend met de gevraagde hoge kwaliteitsstandaarden. Onderdeel hiervan is het behalen van de 4 sterren code kwaliteit score van SIG en het voldoen aan de Sitecore best practices reviews.

DELA is met het nieuwe online platform klaar voor de toekomst. Het online platform is nu toekomstvast en flexibel voor uitbreiding van nieuwe online producten en diensten. Hierdoor kan DELA een nog strategischer positie op de uitvaart- en levensverzekeringen markt verwerven.

beste_verzekeraar-small

 

DELA

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds de oprichting van DELA in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. DELA zorgt met verzekeringen en andere diensten ervoor dat haar leden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. DELA staat hen met raad en daad bij en biedt financiële zekerheid.