• Inloggen

Preferred supplier Rabobank

DearNova is preferred supplier van de Rabobank voor online klantinteractie projecten. Van de kleinere projecten bij de lokale banken tot de meer complexe projecten bij Rabobank Nederland.

DearNova heeft meerdere online projecten uitgevoerd voor specifieke doelgroepen en campagnes, inclusief online beheerhulpmiddelen voor de lokale banken om de boodschap op maat te maken voor de lokale markt.

Met onze proactieve invulling van het preferred supplierschap stemmen wij de lokale initiatieven af met Rabobank Nederland. Door dit goed te doen wil DearNova helpen de lokale kracht van Rabobank te waarborgen en te ondersteunen.

Daarnaast heeft DearNova projecten gerealiseerd en beheerd voor Rabobank Nederland zoals een systeem voor het valideren van beurstransacties.

Rabobank

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening.