• Inloggen

Hoe helpen wij?

Klantwens

Om vandaag de dag als onderneming succesvol te kunnen zijn moet je drie zaken goed voor elkaar hebben.

Allereerst is het noodzakelijk om de behoefte van klanten goed in kaart te brengen. Vroeger werd er met name gedacht vanuit een productgedachte: er werden producten bedacht en gemaakt en met behulp van een handige marketing boodschap werden deze aan de man gebracht.
Om nu klanten aan je te kunnen binden moet dat proces worden omgedraaid: het is eerst zaak uit te vinden wat de behoefte van de klant is om daar je dienstverlening op in te kunnen richten.

klantwens

Organisatie

Ontwikkelingen in technologie en klantbehoefte gaan momenteel razendsnel. Dit vraagt om een organisatie die kan meebewegen in deze dynamiek. Het oude hiërarchische beslismodel biedt wel stabiliteit, maar onvoldoende wendbaarheid om in te kunnen spelen op veranderingen in de behoefte van de klant.

Door steeds meer verantwoordelijkheid te leggen bij medewerkers die direct met onze klanten in contact zijn komt die wendbaarheid weer terug en zijn wij telkens weer in staat onze klanten te verrassen.

organisatie

Technologie

Uiteraard is ook technologie van wezenlijk belang om je klanten te ondersteunen.
Technologische ontwikkelingen lijken steeds sneller te gaan en klanten verwachten dat de organisaties waarmee ze zaken doen hierin meegaan. De lat wordt online gelegd door bedrijven als Google, Apple en Facebook. Zij zijn als geen ander in staat om klanten online op een individuele en persoonlijke manier te behandelen.

Om dit waar te kunnen maken heb je een flexibele architectuur nodig, waarin niet de interne processen maar het profiel van de klant centraal staat.

technologie

DearNova

Wij zijn ervan overtuigd dat deze drie zaken onontbeerlijke bouwstenen zijn voor een succesvolle organisatie. Daarom is DearNova ingericht op een combinatie van business kennis, creatieve gave en technologische realisatie.

Kort gezegd werken er bij DearNova uitsluitend Smart Creatives. Dit zijn mensen die snappen hoe je business werkt, creatief met je meedenken en verstand hebben van technologie.

Je kent ze wel: Die medewerkers waar momenteel iedereen naar op zoek is.

Disciplines

Bij DearNova onderkennen we vier disciplines. Consultancy, creatie en realisatie zorgen er samen voor dat je klanten weer in de rij staan om geholpen te worden en ons inspiratie-team houdt continu contact zodat je voortdurend wordt gevoed met de laatste relevante ontwikkelingen.

inspiratie
creatie
realisatie
consultancy

Samenwerking

  • Samen met jouw experts brengen wij je propositie en klantreis in kaart.
  • De inzichten die we hier opdoen zijn de inspiratie voor de innovatieve concepten die we samen bedenken.
  • Deze concepten werken we in visuele prototypes verder uit, zodat je voortdurend inzicht houdt in de oplossing die ontstaat.
  • Uiteindelijk is DearNova ook de partij die het bedachte concept kan realiseren tot een schaalbare en veilige oplossing.
  • Het is ook mogelijk om de hosting en het beheer van deze oplossing bij DearNova uit te besteden. Hiervoor maken wij gebruik van de meest recente technologische ontwikkelingen.
  • Wanneer de oplossing eenmaal draait is het van essentieel belang om snel en goed inzicht te krijgen in de meerwaarde van de oplossing en deze door te kunnen blijven ontwikkelen. Ook hier biedt DearNova de juiste ondersteuning.