• Inloggen

De dag van extreme klantinteractie

XKI17

Na de succesvolle edities van 2015 en 2016 organiseren wij ook in 2017 weer de “Dag van extreme Klantinteractie”, XKI17. Om klanten écht goed te helpen, moet je als bedrijf extreem persoonlijk, extreem wendbaar en extreem digitaal zijn. Tijdens dit event inspireren verschillende topsprekers je op deze 3 pijlers en krijg je handvatten mee om direct aan de slag te gaan met extreme klantinteractie.

We hebben slechts 150 plaatsen, dus zorg dat jij er één hebt!

 

 

Rens is als presentator bij BNR Nieuwsradio, televisiemaker voor RTLZ, discussieleider en dagvoorzitter op congressen gespecialiseerd in alles wat bedrijven raakt. Door dit te combineren met zijn enthousiasme zorgt Rens de hele dag voor inspiratie en energie.

9:30 - 10:00

Inloop en Koffie

10:00 - 10:15

Welkom en Intro XKI17
Uilke is als Smart Creative en Inspirator bij DearNova de man achter tientallen inspiratie- en innovatiesessies. Door deze ervaring is Uilke als geen ander in staat om trends en ontwikkelingen op het gebied van klantinteractie en disruptie te vertalen naar verbeteringen en nieuwe concepten.
Vincent is trendwatcher en behoort volgens Management Team tot de ‘Top 25 beste sprekers van Nederland’. Vincent spreekt over de veranderende invloed van nieuwe technologieën op de interactie tussen bedrijf en klant.

11:45 - 12:15

Pauze
Willem is lid van de Innovatieboard bij Rabobank, waar men continu bezig is te experimenteren met nieuwe concepten, producten en diensten voor klanten. Willem gaat in op de do's and don'ts van innoveren binnen een corporate organisatie.

13:00 - 14:15

Lunch

Pitches & Interactie

14:15 - 15:45

Als bezoeker kun je vooraf een case insturen. Van de cases worden er 3 geselecteerd en gepitcht tijdens het event. Vervolgens gaan we hier over brainstormen met behulp van Rens en kiezen de bezoekers gezamenlijk de winnaar van de Innovatieboost t.w.v. € 5.000,-. In 2016 won Schiphol. Wie gaat er nu met de cheque vandoor?

15:45 - 16:30

Pauze
Samen met Peter Hinssen en onze "huisspreker" Steven van Belleghem heeft Rik zijn krachten gebundeld in Nexxworks om hun boodschap omtrent radicale en disruptieve innovatie uit te dragen. Als echte uitsmijter deze dag zal Rik ons inspireren over de invloed hiervan op extreme klantinteractie.

18:00 - 20:00

Walking diner met netwerkmogelijkheden
donderdag28/09/2017

De Landgoederij

Camminghalaan 30, Bunnik

Inschrijven niet mogelijk

Helaas, dit evenement is al geweest.