• Inloggen

Corporate klooien

Innovatie binnen grote organisaties

seminar

Waar kleine, nieuwe organisaties snel inspelen op de wensen van klanten en digitaal extreem excelleren, zijn corporate organisaties met al hun legacy niet in staat in dit geweld mee te gaan. Tijdens dit event inspireren we door middel van voorbeelden en kijken we naar mogelijkheden en organisatiemodellen om innovatie te organiseren en versnellen binnen grote bedrijven.

14:30 - 15:15

Welkom en koffie

Gerard van de Looi

15:15 - 16:00

DearNova heeft de afgelopen jaren organisatorisch drastische veranderingen doorgemaakt. Waar we eerst hiërarchisch ingericht waren, werken me nu zonder directie of managers in zelfsturende teams op basis van het gedachtegoed van Braziliaan Ricardo Semler. Gerard vertelt over hoe hij dit als oprichter ervaren heeft en nog steeds elke dag ervaart.
Rob is één van de initiatiefnemers van de Innovatiestudio van PostNL. Op een aparte locatie wordt er met verschillende partners gewerkt aan nieuwe experimenten, concepten en business modellen. Rob geeft zijn visie op hoe je medewerkers binnen een corporate omgeving uit de powerpoint modus haalt, door heel snel concreet te worden en juist te gaan testen en valideren.

16:45 - 17:00

Pauze
Danny is een multidisciplinaire internetondernemer en één van de meestgevraagde technologie- en innovatie-experts van Europa. Als Danny niet bezig is de boardrooms van de grootste Nederlandse organisaties te adviseren met zijn innovatie adviesbureau, stuurt hij zijn andere bedrijven bij of is hij te vinden in landen als Oostenrijk, Oman en Australië om daar multinationals te helpen innoveren. Deze middag gaat hij in op de vraag wat een organisatie toekomstbestendig maakt: hoe kan een organisatie haar toekomst niet alleen veilig stellen, maar daar ook voordeel uit halen.

18:00 - ....

Walking diner met netwerkmogelijkheden
donderdag22/06/2017

Kantoor DearNova - Lage Biezenweg 1, Vianen

Inschrijven niet mogelijk

Helaas, dit evenement is al geweest.