• Inloggen

Vacatures

Werken bij DearNova is anders! Omdat wij zelfsturend werken krijg je veel verantwoordelijkheid en alle vrijheid om jouw ideeën door te voeren. Niet managers, maar jij en je team nemen de beslissingen die de toekomst van DearNova bepalen.

 

Creatieve frontend developer

Wij zijn per direct op zoek naar een gepassioneerde Medior of Senior Frontend Developer met een creatieve achtergrond. Ben jij iemand die mee kan denken over user experience en user interaction, die aangeleverd visual design een op een kan vertalen in mobile first, responsive front-end code in directe samenwerking met onze back-end collega’s? Kom dan eens langs voor een gesprek!

bekijk vacature

Senior software engineer

Jij hebt minimaal 6 jaar ervaring met Java en/of .NET en bent coach, sparringpartner en technical lead!

bekijk vacature

Medior software engineer

Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring met Java en/of .NET en bent niet te stoppen in je ontwikkeling naar Senior ontwikkelaar.

bekijk vacature

Junior software engineer

Jij bent afgestudeerd en er he-le-maal klaar voor om het komende half jaar meer te leren dan de afgelopen vier jaar op je opleiding.

bekijk vacature

DevOps Engineer

Ben jij slim genoeg om beheer van software en systemen te automatiseren en support-calls overbodig te maken?

bekijk vacature

Junior controller

Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele starter met een afgeronde HBO/WO-opleiding. Daarnaast ben je enthousiast om mee te werken aan het verder professionaliseren van de financiële afdeling. Iemand met passie en gevoel voor cijfers en die graag dingen wil leren? Dan willen wij jou graag ontmoeten.

bekijk vacature

Afstuderen

Is afstuderen binnen de IT met een gave opdracht wat voor jou? Dan ben jij de afstudeerder waar wij naar op zoek zijn!

bekijk vacature