Vacatures

Vacature: Finance specialist & Projectcontroller

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Finance Specialist & Projectcontroller. Iemand die passie en gevoel heeft voor het beheersen van projecten en diverse financiële zaken en waar nodig initiatieven durft te nemen. Ben jij de persoon die hiernaast ook nog over prima dosis kennis en ervaring beschikt? Dan willen wij jou graag ontmoeten.

bekijk vacature

Vacature: Innovatie Strateeg

Wij zijn per direct op zoek naar een Innovatie Strateeg. Ligt jouw interesse en expertise op het gebied van customer experience, lean startup en business modelling? Ben jij een stevige sparringsparnter voor managers en ga jij tot het uiterste om een 9+ ervaring voor onze klanten te realiseren? Dan willen we je graag ontmoeten!

bekijk vacature

Vacature: Online Marketeer

DearNova zoekt een allround online marketeer met kennis van conversieoptimalisatie, Facebook marketing en e-mailmarketing.

bekijk vacature

Vacature: Senior software engineer

Jij hebt minimaal 6 jaar ervaring met Java en/of .NET en bent coach, sparringpartner en technical lead!

bekijk vacature

Vacature: Medior software engineer

Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring met Java en/of .NET en bent niet te stoppen in je ontwikkeling naar Senior ontwikkelaar.

bekijk vacature

Vacature: Junior software engineer

Jij bent afgestudeerd en er he-le-maal klaar voor om het komende half jaar meer te leren dan de afgelopen vier jaar op je opleiding…

bekijk vacature

Afstuderen

Is afstuderen binnen de IT met een gave opdracht wat voor jou? Dan ben jij de afstudeerder waar wij naar op zoek zijn!

bekijk vacature